Programma Accountant of the Future 2016

13u30

Registratie en onthaal met koffie

 14u00

Verwelkoming

 14u10

When digital becomes human door Steven Van Belleghem, expert in klantgerichtheid in de digitale wereld.

U krijgt onmisbare inzichten in de nieuwe klantrelatie. En inspiratie om technologie slim te gebruiken, met aandacht voor het menselijke karakter van uw onderneming. Zo stimuleert Steven Van Belleghem u om een echte klantgerichte organisatie te worden in deze snel veranderende en digitale samenleving. Want een grondige en dringende transformatie van de klantrelatie dringt zich vandaag op. Omdat het leven van uw klant draait om zelfbediening, automatisering en de integratie van online en offline. Mis die boot niet. Dan blijft u uw concurrenten altijd een stapje voor. Een succesvolle digitale transformatie is dus de sleutel.

 15u10

Collaboration, the story door Ronny De Goedt, Managing Director Tax & Accounting van Wolters Kluwer.

U maakt kennis met onze toekomstvisie en úw voordelen erbij. Zo evolueert u naar Accountant of the Future voor een nóg betere samenwerking met uw kmo-klanten.

 15u40

Accountants en boekhouders aan het woord.

U hoort de strategie van uw collega’s en hoe zij de evolutie van het beroep ervaren. Een greep uit de thema’s:

  • Wat zijn de nieuwe verwachtingen van uw klanten?
  • Hoe verhoogt u de efficiëntie van uw kantoor?
  • Hoe evolueert u van inputwerk naar advies geven?
  • Hoe verbetert u de samenwerking met uw kmo-­klanten?
 15u50 Pauze
 16u20

Sneakpreview van de nieuwigheden en ontwikkelingsplannen in ons softwaregamma – voor een optimale samenwerking met uw klanten.

  • Collaboration workspace door Fabien Baert, Product Manager van Wolters Kluwer. U krijgt in avant-première informatie over twee gloednieuwe platforms in ontwikkeling – voor u en één voor uw klant. Met deze online tools versterken we de samenwerking tussen beiden.
  • De toekomstplannen van Doc-it-Easy door Tim Belmans, Product Manager van Wolters Kluwer. U ontdekt alle voordelen van de administratiesoftware en leert wat een kmo ervan verwacht. Ook stellen we u een handige nieuwe functie voor: het verwerken van bankafschriften.
  • Inzicht in het onderzoekslaboratorium door André Kwakernaat, Director Business Innovation – Tax & Accounting Europe
    Wat maken de digitalisering en nieuwe technologieën allemaal mogelijk? U verneemt het van onze collega.
 17u30

Receptie met hapjes

Schrijf snel in!

Accountant of the Future is een gratis evenement. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk. Na uw deelname krijgt u een aanwezigheidsattest voor de permanente vorming van BIBF en IAB.